Godet Llapi, afër nënshkrimit me futbollistin maqedonas

Toni Dzangarovski është futbollisti që pritet të nënshkruajë me Llapin.

Maqedonasi 32 vjeçar ka shumë eksperiencë dhe mund ta ndihmojë shumë Llapin.

llapi 56

Ai luan në pozitën e mbrojtësit qendror, ndërsa te Llapi ka ardhur me rekomandimin e menaxherit Sulltan Baba.

sulltan baba

Ai ka luajtur në vitet e fundit për skuadra si Sileks, Vardar, Maziya dhe FC Macedonia.

llapi 1

Në Maldive me Maziyan ai e ka me fituar titullin dhe ka qenë kapiten. /olle/

refer genc nuza llapi