Gjyqtarët e Ligës së Dytë dhe Superligës së Juniorëve

Janë deleguar gjyqtarët për Ligën e Dytë të Kosovës në të dyja grupet, A dhe B si dhe Superligën e juniorëve.

Liga e Dytë –  Java  13

Grupi (A) 

E Shtunë

L.Baranit – Opoja

(P.Jakupi, M.Kadrija, V.Hyseni)

E diel 

Iliria – Deçani

(A.Fazlia, E. Kuqi, E.Gashi)

Besa – Leshani

(Ard.Halilaj, L.Ademqaj, Ar. Krasniqi)

Ratkoci dhe  Rilindja e Kosoves (pushojnë)

Grupi (B) 

E shtunë 

Bashkimi (K) – Kaolini

(P.Rama,  R. Bekteshi, V. Gara)

E diel

Ulpiana – 18Korriku

(B. Ajeti, L. Bunjaku, K. Maloku)

T.Çanga – Kika

(B.Meholli, B. Smaili, A. Hamza)

E hënë

Galaksia  – Lepenci

(V. Bajgora,  L. Selmani, B. Rudari)

Kastrioti , Bashkimi (GJ) dhe Vjosa (pushojnë)

(Të gjitha ndeshjet fillojnë nga ora 14:00)

 

Superliga – juniorët

Java 17

E shtunë

Drita – Vushtrria  (Ora 14:00)

(F.Sadriu, B. Derguti, E. Ferati)

Besa – Drenica

(L. Metaj, G. Jahaj, V. Selmonaj)

Liria – Llapi

(F. Nagavci, B. Haxhikadria, A.Fazlia)

E diel

2 Korriku – Feronikeli

(V.Hoxhaj, Z.Rrahimi, F.Jakupi)

E hënë

 RSadiku – Hajvalia

(Sh.Hasani, H. Murati, D. Sadiku)

Trepça ’89 – Rilindja

(G. Koci, A. Zhegrova, M. Hamiti)

Prishtina – Vellaznimi

(D.Çaka T, Iberdemaj, A. Bacaj)

(Të gjitha ndeshjet fillojnë nga ora 11:00)