Gjyqtarët dhe orari i Ligës së Parë: Pretendentët luajnë të shtunën!

Krahas Superligës, delegimi i gjyqtarëve është bërë edhe në Ligën e Parë.

KEK-u dhe 2 Korriku vlerësohet të jetë derbi i fundjavës, teksa drejtësinë do ta ndajë Dardan Çaka.

Interesant pritet të jetë edhe në Fushë Kosovë, teksa skuadra me të njëjtin emër e pret Trepçën.

Valon Abazi e gjykon këtë sfidë.

Liga e Parë – Xhiro 10

E premte, 13 tetor, ora 14:00
Gjilan: Kika – Dukagjini
Gjyqtarë: Festim Dogani, Benjamin Raqi, Liridon Selmani
Vëzhgues: Agim Hasani
Kontrollor: Arton Tahiri

E shtunë, 14 tetor, ora 14:00
Obiliq: KEK-u – 2 Korriku
Gjyqtarë: Dardan Çaka, Bujar Haradinaj, Hivzi Osmani
Vëzhgues: Avdullah Kelmendi
Kontrollor: Musa Gashi

E shtunë, 14 tetor, ora 14:00
Fushë Kosovë: Fushë Kosova – Trepça
Gjyqtarë: Valon Abazi, Orhan Krasniqi, Deli Muriqi
Vëzhgues: Xhevdet Dabiqaj
Kontrollor: Ahmet Gashi

E shtunë, 14 tetor, ora 14:00
Prishtinë: Ramiz Sadiku – Vushtrria
Gjyqtarë: Shpëtim Murtezi, Arsim Sadiku, Bashkim Hyseni
Vëzhgues: Lulzim Fazliu
Kontrollor: Ismajl Kasumi

E shtunë, 14 tetor, ora 14:00
Kizhnicë: Hajvalia – Ferizaj
Gjyqtarë: Isak Ceroviku, Armend Latifi, Lulzim Statovci
Vëzhgues: Faton Sejdiu
Kontrollor: Xhafer Zeqiri

E diel, 15 tetor, ora 14:00
Prizren: Ballkani – Onix Banja
Gjyqtarë: Erdall Zasella, Fixhrije Sadiku, Besart Ismajli
Vëzhgues: Bashkim Radogoshi
Kontrollor: Afrim Morina

E diel, 15 tetor, ora 14:00
Prishtinë: Kosova (P) – Rahoveci
Gjyqtarë: Fitim Sadriu, Arlind Osmani, Visar Hyseni
Vëzhgues: Isak Smajli
Kontrollor: Naser Ajvazi

E diel, 15 tetor, ora 14:00
Koretin: Bashkimi (K) – Vitia
Gjyqtarë: Ardit Halilaj, Florim Jakupi, Ernest Kume
Vëzhgues: Ekrem Beqiri
Kontrollor: Shaip Grainca