Gjilani ‘godet’ me tre lojtarë të huaj

Gjilani i është kundërpërgjigjur Dritës, duke transferuar tre lojtarë te huaj.

Është kryetari klubit, Bekim Rexhepi, ai i cili ka postuar një foto me lojtarët e sapo ardhur në Gjilan.

Bëhet fjalë për Jorge Teixeira, Luis Garcia dhe Xavier Espinosa.