Gjermania bie në një grup interesant

Në Kremlin po mbahet shorti i fazës së grupeve të Kampionatit Botëror, “Rusia 2018”.

Tani ka filluar edhe tërheqja e goglave, përcjellë “GazetaOlle.com”.

Më poshtë mund të shihni rivalët që i ka peshkuar Gjermania:

Grupi F: Gjermania, Meksika, Suedia, Korea.

shorti

Ngjarja më e rëndësishme e futbollit, Kampionati Botëror do të zhvillohet nga 14 qershori i vitit të ardhshëm deri 15 korrik.

30 nga 32 skuadra tashmë kanë siguruar kualifikimin dhe që tani do të mundohen të rezervojnë hotelet si dhe tifozët të prenë biletat.

Orari i Kupës Botërore të Futbollit 2018:

Grupi A

14.06.2018, 17:00, Moskë: Rusi – A2

15.06.2018, 14:00, Yekaterinburg: A3 – A4

19.06.2018, ora 20:00, Shën Petersburg: Rusia – A3

20.06.2018, 17:00, Rostov-on-Don: A4 – A2

25.06.2018, 16:00, Samara: A4 – Rusi

25.06.2018, 16:00, Volgograd: A2 – A3

Grupi B

15.06.2018, 17:00, Soçi: B3 – B4

15.06.2018, ora 20:00, Shën Petersburg: B1 – B2

20.06.2018, 14:00, Moska: B1 – B3

20.06.2018, ora 20:00, Kazan: B4 – B2

25.06.2018, 20:00, Saransk: B2 – B3

25.06.2018, ora 20:00, Kaliningrad: B4 – B1

Grupi C

16.06.2018, 12:00, Kazan: C1 – C2

16.06.2018, 18:00, Saransk: C3 – C4

21.06.2018, 14:00, Yekaterinburg: C1 – C3

21.06.2018, 17:00, Samara: C4 – C2

26.06.2018, 16:00, Moska: C4 – C1

26.06.2018, 16:00, Soçi: C2 – C3

Grupi D

16.06.2018, 15:00, Moskau: D1 – D2

16.06.2018, ora 21:00, Kaliningrad: D3 – D4

21.06.2018, ora 20:00, Nizhny Novgorod: D1 – D3

22.06.2018, 17:00, Volgograd: D4 – D2

26.06.2018, ora 20:00, Rostov-on-Don: D2 – D3

26.06.2018, ora 20:00, Shën Petersburg: D4 – D1

1512138846917_lc_galleryImage_IMG_0027_JPG

Grupi E

17.06.2018, 14:00, Samara: E3 – E4

17.06.2018, ora 20:00, Rostov-on-Don: E1 – E2

22.06.2018, 14:00, Shën Petersburg: E1 – E3

22.06.2018, ora 20:00, Kaliningrad: E4 – E2

27.06.2018, ora 20:00, Moska: E4 – E1

27.06.2018, ora 20:00, Nizhny Novgorod: E2 – E3

Grupi F

17.06.2018, 17:00, Moska: F1 – F2

18.06.2018, 14:00, Nizhny Novgorod: F3 – F4

23.06.2018, 17:00, Soçi: F1 – F3

23.06.2018, ora 20:00, Rostov-on-Don: F4 – F2

27.06.2018, ora 16:00, Jekaterinburg: F2 – F3

27.06.2018, ora 16:00, Kazan: F4 – F1

Grupi G

18.06.2018, 17:00, Soçi: G1 – G2

18.06.2018, ora 20:00, Volgograd: G3 – G4

23.06.2018, 14:00, Moska: G1 – G3

24.06.2018, 14:00, Nizhny Novgorod: G4 – G2

28.06.2018, ora 20:00, Kaliningrad: G4 – G1

28.06.2018, 20:00, Saransk: G2 – G3

Grupi H

19.06.2018, 14:00, Moska: H1 – H2

19.06.2018, 17:00, Saransk: H3 – H4

24.06.2018, 17:00, Yekaterinburg: H4 – H2

24.06.2018, ora 20:00, Kazan: H1 – H3

28.06.2018, 16:00, Samara: H2 – H3

28.06.2018, 16:00, Volgograd: H4 – H1

auto_russia-2_11510441670

Raundi i 16 (AF)

30.06.2018, 16:00, Kazan: Fitues Grupi C – Grupi i Dytë

30.06.2018, 20:00, Soçi: Fituesi Grupi A – Grupi i Dytë B

01.07.2018, 16:00, Moska: grupi fitues B – grupi i dytë A

01.07.2018, 20:00, Nizhny Novgorod: Fituesi Grupi D – Grupi i Dytë C

02.07.2018, 16:00, Samara: Fituesi Grupi E – Grupi i Dytë F

02.07.2018, 20:00, Rostov-on-Don: Grupi fitues G – Grupi i dytë H

03.07.2018, 16:00, Shën Petersburg: Fituesi Grupi F – Grupi i Dytë E

03.07.2018, ora 20:00, Moska: grupi fitues H – grupi i dytë G

Çerekfinalet (VF)

06.07.2018, 16:00, Nizhny Novgorod: Fituesi AF 1 – Fituesi AF 2

06.07.2018, 20:00, Kazan: Fituesi AF 6 – Fituesi AF 5

07.07.2018, 16:00, Samara: Fituesi AF 8 – Fituesi AF 7

07.07.2018, 20:00, Soçi: Fituesi AF 3 – Fituesi AF 4

Gjysmëfinalet (HF)

10.07.2018, 20:00, Shën Petersburg: Fituesi VF 2 – fitues VF 1

11.07.2018, 20:00, Moskë: fitues VF 4 – fitues VF 3

Lojë për vendin e tretë

14.07.2018, 16:00, Shën Petersburg: humbësi HF 1 – humbës HF 2

Finalja

15.07.2018, 17:00, Moskë: Fituesi HF 1 – Fituesi HF 2

kupa e botes russia 2018