Gjera të tilla ndodhin vetëm në futbollin e Kosovës (FOTO)

Vazhdojnë ngjarjet e pazakonta në futbollin kosovar, raporton Gazetaolle.com.

Në ndeshjen e Ligës së Dytë në mes Grykës dhe Onixit, ishin të vendosura dy shtylla afër njëra tjetër, shkruan faqja fansat e futbollit kosovar.

Sigurisht se ky fakt mund tu ketë penguar futbollistë në fushë. /Gazetaolle.com

Në futbollin e Kosovës luhet edhe me tri porta!