Gjendja e mjerueshme e stadiumit të skuadrës nga Vala Superliga

Stadiumi i Vllaznisë vazhdon të jetë në gjendje të mjerueshme.

Mirëpo, reshjet e borës që kanë rënë ditëve të fundit e kanë rënduar aq shumë fushën sa që është bërë për gjynah, shkruan Gazetasheshi.com.

Në fotot e siguruara shihet sesi terreni është i mbushur me ujë dhe është e pamundur të stërvitet aty.

Siç dihet, Vllaznia përgatitjet deri tani i ka kryer pikërisht në stadiumin ‘Ibrahim Kurteshi’.

received_10156383471813641 received_10156383471998641 received_10156383472088641 received_10156383472118641