Gafa e Rashicës, ky është komenti epik që “çmendi” Facebookun

U bë temë diskutimi jo vetëm në Kosovë por edhe në Shqipëri e më gjërë.

Milot Rashica, gjatë intonimit të himnit të Kosovës, ka bërë një lëshim.

Ai e ka vendosur dorën në anë të gabuar, pra në të djathtën, jo te vendi i zakonshëm.

Natyrisht kjo nuk shpëtoj pa u vërejtur.

Fotoja u shpërnda shumë në rrjetet sociale, ku ka marrur me mijëra komente.

Sigurisht shumë prej tyre kanë qenë qesharake.

Por një koment epik, dhe që ka bërë bujë të madhe, mund ta shihni në foton e mëposhtme.