Futbollisti i Kombëtares kërkon nuse

Mërgim Mavraj është një njeri me zemër të madhe, por vakia e fundit e tij është vërtet kurioze dhe zbavitëse.

Në faqen e tij në ‘Facebook’ Mavraj ka postuar një video të një personi, duke shkruar: Ky personi kërkon nuse. Më shkruani mesazh privat,

kush është e interesuar. Mediat gjermane janë habitur me këtë postim të Mavrajt dhe ‘Bild’ e kapyetur mbrojtësin e kombëtares sonë, i cili ka shpjeguar: “Ky është

një person shumë i sjellshëm dhe i respektueshëm, i cili kërkon një shoqe. Ndoshta videoja ime mund ta ndihmojë. Do të isha shumë i lumtur nëse do të ndodhte”.