Fushë Kosova paralajmëron që do ta dërgojë rastin në UEFA

Fushë Kosova ka rënë në Ligën e Dytë, pas dënimit me 6 pikë nga FFK për kurdisjen e ndeshjes ndaj Drenasit.

Megjithatë, Fushë Kosova beson se ka të drejtë dhe për këtë arsye ka paralajmëruar masa tjera, përcjellë Gazeta Olle.

Klubi ka paralajmëruar që do ta dërgojë rastin në UEFA.

Heshtja jone deri me tani nenkupton hapje rruges per te punuar pa presion per drejtesi, mirpo edhenjeher apelojm te organet gjegjese mos te perdorin standarde te dyfishta dhe ta gjejn kurbanin tek ne.

Do ti shkojm deri ne fund kesaj pune, madje edhe ne istanca me te larta FFK – FIFA – UEFA“, thuhet në njoftim. /Gazeta Olle/