Formacionet zyrtare: Irlanda – Suedia

Irlanda dhe Suedia i kanë publikuar formacionet zyrtare, për përballjen e tyre në “Euro 2016”, ndeshje kjo që zhvillohet nga ora 18:00.

Irlanda: Randolph – Coleman, Clark, O’Shea, Whelan, McCarthy, Long, Hendrick, Walters, Brady, Hoolahan.

Suedia: Isaksson – Lustig, Granqvist, M. Olsson, Forsberg, S. Larsson, Källström, Ibrahimović, Berg, Lindelöf, Lewick.