‘Forbes’ Reali s’është klubi më i vlefshëm në botë

Revista ‘Forbes’ e ka publikuar listën e skuadrave sportive më të vlefshme në botë.

Real Madrid nuk është më klubi më i vlefshëm në botë.

Sipas revistës Forbes skuadra e bejsbollit nga Amerika, Dallas Cowboys, është skuadra me vlerën në të madhe në fushën e sportit.

Vlera e Dallas arrin 4 miliardë dollarë, ndërsa Real Madridi vlen 3.26 milardë dollarë, duke zënë kështu vetëm vendin e dytë.

Në top 5 e klubeve më të vlefshme hyjnë edhe New England Patriots, New York Yankees dhe Barcelona.