Florian Marku gjunjëzon sërbin mes Beogradit

Florian Marku gjunjëzon sërbin mes Beogradit tani kërkon kokën e grekut – ska forcë që e ndal bishën.

Pas fitores absolute të mbrëmshme Floriani drejtohet drejt kampionit grek.

Tani e dua atë në ring ska forcë që më ndal unë jam kampioni ktu dhe shqipet bëjn ligjin gjithandej.

Fitoren ua dedikoj gjithë mbështetësve të mi që më kanë mbështetur hap pas hapi dhe shqiptarëve gjithandej.

Unë nuk do ndalem këtu tani synoj titullin kampion dhe atë do e fitoj në mes të Greqisë.

Grekun do e ha në ring nuk lejoj të shkoj ndeshja deri në fund u shpreh kampioni dhe luani ynë pas ndeshjes së mbrëmshme.