Finalistët dhe fituesi sipas bastoreve

Bastoret më të mëdha në botë kanë filluar tashmë japin kuotat për skuadrat që shkojnë në finale dhe për ato që mund ta fitojnë trofeun.

Dy skuadrat spanjolle shihen si më të favorizuara nga të gjitha bastet, ndërsa Bayern është pas tyre.

Juventusi është skuadra me më së paku gjasa sipas basteve.

Me gjasë sipas këtyre bastoreve në finale do të shihet një ‘El Classico’.

Skuadrat favorite për të kaluar në finale të Ligës së Kampionëve.

 

BET365

 

Barça-Bayern: 1,72 / 2,10

 

Juve-Real Madrid: 3,10 / 1,36

 

BWIN

 

Barça-Bayern: 1,83 / 1, 87

 

Juve-Real Madrid: 3,10 / 1,33

 

WILLIAM HILL

 

Barça-Bayern: 1,73 / 2

 

Juve-Real Madrid: 2,75 / 1,4

 

SPORTIUM

 

Barça-Bayern: 1,83 / 1,9

 

Juve-Real Madrid: 3 / 1,36

 

888SPORT

 

Barça-Bayern: 1,8 / 2,02

 

Juve-Real Madrid: 3 / 1,35

 

Skuadrat që mund të fitojnë Ligën e Kampionëve

 

BET365

 

Barça: 3

Real Madrid: 3

Bayern: 3,5

Juve: 8,5

 

BWIN

 

Real Madrid: 3

Barça: 3

Bayern: 3,20

Juve: 9

 

WILLIAM HILL

 

Barça: 2,62

Real Madrid: 3

Bayern: 3

Juve: 9

 

SPORTIUM

Real Madrid: 3

Barça: 3,10

Bayern: 3,25

Juve: 9

 

888SPORT

 

Barça: 2,9

Real Madrid: 3

Bayern: 3,4

Juve: 10