FIFA ‘njeh’ Kosovën

Versioni i ri lojës FIFA, respektivisht FIFA 2016 për herë të parë ka njohur shtetësinë kosovare të futbollistëve

Me poshtë gjeni një screenshot të tre futbollistëve nga Kosova në versionin e iOS të lojës.

Futbollistët në fjalë janë, sulmuesi nga Prishtina, Ilir Azemi që luan për Greuther Fürth, Albert Bunjaku që luan për St. Gallen dhe Enis Alushi që luan për St. Pauli, që të tre janë pjesë e Përfaqësueses së Kosovës. /Express.

fifa_1443101891-6273015