FIFA mban një minutë heshtje për Fadil Vokrrin

Në Moskë presidenti Vokrri nuk ishte fizikisht, por jeta dhe vepra e tij u nderua me një minutë heshtje në fillim të punimeve të Kongresit të FIFA-s, duke lënë gjurmë të pashlyeshme edhe në historinë e shtëpisë së futbollit botëror.

Të rikujtojmë se në punimet e Kongresit të FIFA-s, Kosova po përfaqësohet nga zëvendëspresidenti Agim Ademi dhe nga menaxheri Bajram Shala, kurse si pikë kryesore e këtij kongresi do të jetë votimi për nikoqirin e Botërorit 2026, e ku janë dy kandidatura, ajo e Marokut dhe kandidatura e përbashkët SHBA-Kanadë-Meksikë.

Screenshot_20180613-081534Screenshot_20180613-084233Screenshot_20180613-084247

Screenshot_20180613-084842 35118923_10215249621446359_760639601474797568_n