FIFA 19 dhe DOTA 2, turne fantastik i video-lojërave në Prishtinë

Në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë të rinj nga kryeqyteti por edhe qytetet e tjera janë duke marrë pjesë në turnirin e lojërave digjitale “GamesxPrishtina”.

Ky aktivitet u organizua nga Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me klubin e lojërave digjitale “Xportals” me rastin e 20 vjetorit të çlirimit.

Ai u zhvillua në dy kategori, në FIFA ’19 si dhe në lojën tjetër DOTA 2.

Për më të mirët kishte edhe shpërblime me para.

Ai