FFK: Ky stadium i Ligës së Parë është për lakmi

Komisioni për Inspektimin e Objekteve Sportive i FFK-së ka inspektuar stadiumet e Superligës dhe disa të Ligës së Parë.

Anëtari i këtij Komisioni, Adem Qollakaj ka vënë në spikam situatën e stadiumin të Ballkanit.

“Ka disa klube që kanë filluar të investojnë në stadium, madje dhe të Ligës së Parë”.

Ballkani

“Ne ishim në Therandë, ku inspektuam stadiumin e Ballkanit dhe vërtet situata ishte për çdo lakmi, gjithçka ishte e përkryer dhe ne si komision i përgëzojmë për punën që është bërë aty”, ka thënë Adem Çollakaj.

Disa klubet të Superligës kanë probleme me stadiume.

ballkani feronikeli