FFK e ka një lajm të keq për Prishtinën, Trepçën ’89 dhe Flamurtarin

Komisioni i Garave i Vala Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Sahit Kelmendi, në mbledhjen e mbajtur me datën 19.09.2017, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të Vala Superligës për Kampionatin 2017/2018, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të Vala Superligës së Kosovës në futboll.

“Inicim i procedurës disiplinore:

1.Ndaj KF “Flamurtari” (motivi- fyerje dhe sharje ne korr drejtuar referit kryesore te ndeshjes ne min 75,82,83 ku pas ketyre referi ndalon lojen perkosisht ku pas qetsimit te publikut ndeshja vazhdon, ne ndeshjen Kf Flamurtari- Kf Liria )sipas raportit te personave zyrtar te ndeshjes

2.Ndak lojtarit te KF “Prishtina” Lorik Maxhuni me nr lic 22 dhe nr id 000570m92 (motivi-goditje me bryl lojtarin kundershtar, ne ndeshjen KF Prishtina – KF Vllaznia (P) sipas raportit te personave zyrtar te ndeshjes.

3.Ndaj lojtarit te KF”Trepça-89” Richard Asare me nr lic29 dhe nr id 000993m95 (motivi-goditje e qellimt me bryl lojtarin kundershtare ne ndeshjen KF Trepça’89 – KF Gjilani) sipas incizimit TV nen93 paragrafi1 pika F e Rregullores Disiplinore”, thuhet në njoftimin për shtyp.