FFK ndryshon gjyqtarin e fundjavës

Federata e Futbollit të Kosovës ka bërë një ndryshim të vogël në listën e gjyqtarëve që do t’i gjykojnë ndeshjet e Ligës së Parë.

Kësisoj, në vend të Xhelal Sejdiut në ndeshjen Kosova (P) – Fushë Kosova, do të jetë Qëndrim Vata, përcjellë “GazetaOlle.com”.

Më poshtë e keni orarin e plotë të ndeshjeve dhe gjyqtarëve, pa përditësimin (Vata në vend të Sejdiut).

cats