Feronikeli zgjedh trajnerin, nuk është Bylbyl Sokoli

 Feronikeli ka arritur marrëveshje në parim me Gani Sejdiu.

Edhe pse para disa ditësh u fol që Bylbyl Sokoli do të jetë trajner te dy herë kampionët, kjo nuk do të ndodh.

sejdiu

Sipas Supersport Kosova, Feronikeli dhe Gani Sejdiu kanë arritur marrëveshje.

Në ditët në vijim pritet zyrtarizimi i trajnerit. /olle/

gani-sejdiu-mendurim-olluri-640x426