Feronikeli nënshkruan marrëveshje me këtë kompani (FOTO)

Klubi i Feronikelit ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi për sponzorizim kompaninë ‘Al-Trade’, raporton Gazetaolle.com.

Marrëveshje u nënshkruan në zyret e klubit në mes kryetarit Ekrem Elshani dhe përfaqësuesit të ‘Al-Trades’, Lavdim Gashi.

Kjo marrëveshje e arritur sot dhe përfshinë vendosjen e reklamës së kompanisë ‘Al-Trade’ në rekuizitat sportive dhe hapësirat tjera, pronë e klubit Feronikeli. /Olle