Feronikeli: I thyem barrierat politike

Feronikelit së fundmi humbi në ndeshjen miqësore nga skuadra ruse Luch Energia.

Skuadra nga Drenasi thotë se ka arritur të bëjë diçka të cilën politika kosovare nuk ka mundur t’a bëjë asnjëherë më herët.

Është fjala për marrëdhëniet politike që Kosova ka me Rusinë, të cilat më shumë janë “indirekte” sipas Feronikelit.

“Por, klubi nga Vala Superliga, dhe dy skuadrat ruse Anzhi dhe Luch Energia, e bënë atë që dështoi t’a bëjë politika e dy shteteve, ku në kushte të barabarta, me simbole shtetrore, sipas rregullave të futbollit zhvilluan ndeshje miqësore, fer dhe korrekte,” shkruhet në postimin e Feronikelit.

“Edhe një herë u deshmua së ambasadori më i mirë i një vendi është sporti”, shkruan në reagimin e Feronikelit në rrjetin social Facebook.