Fenkis – Tiblisy, përfundon pjesa e parë me tensione në fushë

Skuadra e Fenkisit është duke zhvilluar ndeshjen e fundit ndaj skuadrës Tiblisy, për të siguruar kualifikimin në grupe në UEFA Ftusall Cup shkruan GazetaOlle.com nga vendi i ngjarjes

Pjesa e parë u përfundoi 3:1 në të mirë të skuadrës nga Drenasi, ku në fund të pjesë së parë nuk mungoj nërvozismi dhe tensionet nga të dyja ekipet