Feni Industries-Peja, kjo skuadër fitoi në sekondën e fundit

Peja ka pësuar humbje në Ligën Ballkanike. Pejanët kanë humbur si mysafir të Feni Industrisë me rezultat 90:88.

Peja ishte shumë afër që të qonte ndeshjen së paku në vazhdime duke ngushtuar epërsin në vetëm dy pikë, por në fund humbën.

Më të mirët te Peja ishin Reed me 21 pikë dhe Alban Veseli me 18 sosh.

Kjo ishte humbja e tretë e pejanëve në Ligën Ballkanike.