Federata e Futbollit e Kosovës, del në zyre të reja

Të gjithë ata që duan ta vizitojnë Federatën e Futbollit të Kosovës, që nga nesër duhet të marrin rrugë tjetër.

E tërë administrata e FFK-s, do të bartet në një lokacion të ri, duke u larguar nga Shtëpia e Sportit, në të cilën ishte për gati dy dekada.

FFK tani do të dalë në lokacionin pranë Hotel Viktorisë dhe Termokosit në Prishtinë, shkruan Gazeta Olle.