Federata Atletike E Kosovës organizon gjysmëmaratonën e Prishtinës (FOTO)

Federata Atletike E Kosovës organizuar turne.

Federata Atletike E Kosovës dhe Këshilli Organizativ i Gjysmëmaratonës së Prishtinës, kanë caktuar datat e tourit nëpër qytetet e Kosovës, në mënyrë që të interesuarit për regjistrim ta kenë më afër këtë mundësi.