Edhe kjo skuadër në Shqipëri

Kosova e Prishtinës, është skuadra e radhës nga Liga e Parë që po  ‘mbush bateritë’ në Shqipëri.

Kryeqytetasit kanë udhëtuar të enjten dhe do të qëndrojnë shtatë ditë.

Ekspedita përbëhet nga 27 futbollistë dhe stafi tjetër.

Ata pritet të luajnë disa miqësore në Kavajë.