E tmerrshme kjo ndërhyrje ndaj Luke Shaw

Në ndeshjen e cila është duke u zhvilluar ndërmjet PSV-së dhe Manchester United, mbrojtësi anglez Luke Shaw ka lëshuar para kohe pasi ka pësuar një lëndim të tmerrshëm pas një dueli me lojtarin kundërshtar.

Untitled