E dashura e futbollistit të Real Madridit, hap fitnes ‘çmendën’ meshkujt

Andrea Salas, gruaja e portierit të Realit të Madridit Keilor Navas, la karrierën e saj të modelimit për të përqafuar besimin e krishterë dhe burrin e saj.

Tani, ajo është bërë një biznesmene, pasi ka hapur një qendër fi tnesi. Andrea dhe Keilor janë takuar rastësisht në një takim të krishterë në vendlindjen e tij në Kosta Rika.

 

Që nga ajo kohë, jeta e tyre ndryshoi plotësisht. Në vitin 2006, Salas u zgjodh “Miss imageHavai”, por më pas hoqi dorë për t’iu përkushtuar besimit të krishterë.