Driblimi i vitit, dy arabë trullosen keq dhe Rusia shënon

Rusia ka gjetur edhe golin e dytë ndaj Arabisë.

Denis Cheryshev ka realizuar një gol fantastik nga afërsia.

Ai dribloi dy mbrojtës kundërshtarë për mrekulli dhe realizoi për 2:0.