Drenicën e lë autobusi në Fushë Kosovë!

Drenica ka mbetur në rrugë. Skuadra e Tahir Lushtakut ka mbetur në Fushë Kosovë, pasi që iu është prishur autbusi që ishte duke i transportuar drejt kryeqytetit për ndeshjen me Prishtinën.

Po fati i Drenicës ëhstë se Fushë Kosova nuk është largë me Prishtinën që kështu kanë gjetur zgjidhje dhe kanë ‘ateruar’ në kryeqytet.