Drenica mund të mbetet pa dy futbollistët titullarë

Me mbylljen e sezones 2017-2018, lojtarëve Drenicës, Hysen Tahiri dhe Arbios Thaci, i’u është përfunduar kontrata me këtë ekip.

Ata nga kryesia e Drenicës nuk kanë marrë ende përgjigjeje për mundësi vazhdimi.

Dyshja në mesin e më të dalluarve të ekipit të Drenicës, tanimë të lirë kanë marrë oferta nga dy ekipe tjera, të cilat janë nuk janë bërë ende publike.

Se si do të rrjedhin punët për Tahirin dhe Thaçin, mbetet të shihet, një gjë është e sigurt që tifozave “Shqiponjat e Zeza” do të ju mungojë dyshja.

Drenica ende nuk ka filluar të mendojë për sezonin e ri, ndërsa mbetet pa trajner.

Image result for hysen tahiri drenica

Image result for arbios thaci drenica