Drenica me katër përforcime tjera

Ardhje por edhe ndarje. Kjo është Drenica e momentit, por që në ditët në vijim pritet të ketë blerje tjera.

Kështu paralajmëron tarjneri i ri, Bekim Shotani, që zëvendësoi Fadil Ramën.

“Besoj që kemi nevojë edhe për tre apo katër lojtarë. Brenda javës do të kompletohemi. Na duhet një qendërmbrojtës, mbrojtës krahu, sulmues krahu dhe një sulmues”, tha Shotani për Gazetën Olle.

Enis Zabërgja, Flamur Neziri, janë vetëm disa prej ardhjeve që ndodhën në dy tri ditët e fundit.

drenica Drenica drenica 77