Drenica – Liria, ndryshon orari?

Drenica dhe Liria ende nuk e kanë të qartë se në cilën ditë do të luhet takimi.

Federata e Futbollit të Kosovës bënë me dije se ende nuk është e sigurt nëse takimi, Drenica – Liria do të zhvillohet të shtunën.

Nëse jo të shtunën, atëherë takimi mund të zhvendoset për të dielën, apo edhe ndonjë ditë tjetër, shkruan “GazetaOlle.com”.

Liria

Drenica dhe Liria po shijojnë formë mjaftë të mirë në javët e fundit.

Së fundi, klubi kuqezi ka hyrë në bojkot shkaku i obligimeve financiare që ka kryesia ndaj lojtarëve.

gjyqtar drenica drenica drenica drita