Ditë zie për Skifterat (FOTO)

Tifozët e zjarrtë të Gjilanit, Skifterat, janë të mërzitur që humbën mikun e madh.

Tifozët e Gjilanit Skifterat në faqen e tyre zyrtare shprehjen dhimbjen e tyre.

“Shprehim keqardhje dhe bashkndjejmë dhimbje me familjen dhe shoqërinë e të ndjerit Sokol Mehmeti.

Një skifter i vjetër dhe shembull për të gjithë ne do t’i mungojë shokëve Skiftera, FC Gjilani-t dhe Kombëtares tonë.

Pusho në paqe shoku jonë!”, shkruhet në faqen e tyre.

cats