Diellza thërret ‘Plisat’ (FOTO)

Bukuroshja nga Prishtina, Diellza Kolgeci, në faqen e saj zyrtare ne rrjetin social ‘Facebook’, ka një mesazh për tifozët e Prishtinës, ‘Plisat’, të cilin mund ta lexoni më poshtë.

Kolgeci vite më parë është shpallur Mis Kosova, ndërkohë që është juriste dhe punon si avokate.doni