Dhunë ndaj gjyqtarëve dhe thyerje në zhveshtore, ja inicimet e Ligës së Parë

Komisioni i Garave i Vala Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Ismet Ahmeti, Isuf Ajeti dhe Sahit Kelmendi, në mbledhjen e mbajtur me datën 19.09.2017, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të Vala Superligës për Kampionatin 2017/2018, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të Vala Superligës së Kosovës në futboll.

“Inicim i procedurës disiplinore:

1.Ndaj kryetrejnerit te KF “Rahoveci”Fadil Vuqiterna me nr id 0003483m72 (motivi- pas perfundimit te pjeses se pare kercnim dhe fyerje ndaj referit te ndeshjes. V.Iberdemaj ne ndeshjen Kf Rahoveci Kf R-Sadiku)sipas raportit te personave zyrtar t endeshjes.

2.Ndaj KF” Kika” (motivi- ne ndeshjen Kf Ballkani Kf Kika ekipi mysafire nuk kishte kryetrjaner dhe trajner me lic B Uefa, dhe kjo eshte hera e dyte ne kete kampionat)sipas raportit te personave zyrtar te ndeshjes.

3.Ndaj KF”Bashkimi (K)” (Motivi- ku pas perfundimit te ndeshjes Kf Hajvalia Kf Bashkimi e zhvilluare ne Kizhnice ne shenje revolte per humbje thyen pasqyren ne zhveshtoret e Kf Hajvalis) sipas raportit te personave zyrtar t endeshjes”.