Derbi pa fitues (VIDEO)

Ndeshja ndërmjet Manchester United dhe Arsenalit nuk ka dhënë fitues duke u mbyllur me rezultat të barabartë 1:1.

Golin për United e shënoj Mata, përderisa për londinezët Giruod.

https://www.youtube.com/watch?v=q1-lbsLDjww