Derbi gjilanas kthehet në arenë grushtesh në fushë

Tifozët e të dy skuadrave janë futur në fushë dhe kanë sulmuar njëri tjetrin.

Nuk kanë munguar as grushtet, por gjendja është qetësuar tashmë nga policia.

Stadiumi është ashtë mbushur plotë me tifozë të të dyjave skuadrave. /olle/