Curry thyen një rekord të madh në NBA

Stephen Curry ka hyrë në histori të NBA për numrin e tre pikëshave për një ndeshje
Basketbollisti i Golden State, Stepehn Curry ka shënuar 13 tre piksha në fitoren kundër Pelicans, duke thyer kështu rekord në NBA.

Curry tashmë ka lënë mbrapa Kobe Bryant dhe Donyell Marshall, të cilët brenda një ndeshje kishin shënuar nga 12 tre pikësha.

Ai këtë rekord e arriti me një statistikë të jashtëzakonshme, pasi i janë dashur vetëm 17 tentime.