Cristiano-Cassandre, befasia e ditës (FOTO)

Cristiano Ronaldo dhe Cassandre Davis nuk e kanë vazhduar romancën në Miami.

Një gjë e tillë shihet në fotografitë që tregojnë se si po i kalon këto ditë Ronaldo në SHBA.

Ai shihet i rrethuar nga miq të ndryshëm gjatë gjithë kohës, por në asnjë moment me Cassandren.

36d9bf9400000578-0-image-a-107-1470268240159_1470300793-5799835 36d9c13200000578-0-image-a-110-1470268264272_1470300793-4495647 36d9c19000000578-0-image-a-102-1470268202408_1470300793-3005702 36d9bdd300000578-0-image-a-100-1470268182230_1470300793-3650558