Çka thotë Vokrri për miqësoren me Burkina Fason?

Muajt e fundit është folur për zhvillimin e një ndeshjes miqësore Kosova – Burkina Faso. Së fundmi Federata e Burkina Fasos e ka dërguar në Federatën e Kosovës, listën

e lojtarëve ku figurojnë lojtarët e ekipit U-23. Një gjë e tillë është kundërshtar nga Kosova.

Presidenti Fadil Vokrri flet për çështjen në fjalë. “Burkina Faso e ka dërguar listën me emrat e ekipit U-23 dhe një gjë e tillë është kundërshtueshme nga ana jonë. Janë disa pengesa, por shpresoj se do të tejkalohen”, deklaroi Fadil Vokrri për Gazetaolle.com.