Carolina: E dua Iniestën në shtrat (FOTO)

Rreth një vit më parë, “El Balon Rosa” pati mundësinë të intervistonte pornostaren Carolina Abril, e cila zbuloi pasionin e saj për Andres Iniestën, transmeton ‘Panorama’.

E pyetur se me cilin person të famshëm do të dëshironte që të shkonte në shtrat, Carolina u përgjigj: “Me Iniestën pa hezitim. E dashuroj atë njeri. Ndeshja e parë e jetës sime ishte fnalja e Kupës së Botës, ku Spanja fitoi me golin e tij. Kur hoqi fanellën dhe e pyetën se përse e bëri, ai u përgjigj se golin ia dedikonte një miku të tij, Zharke, i ndarë nga jeta. Fillova që të mbaja zi. Unë jam e dashuruar marrëzisht pas tij”, deklaroi Carolina.

C CA