Bukuroshja e basketbollit kosovar ka një mesazh një ditë përpara ditëlindjes

Basketbollistja e Penti Prishtinës, Artina Hasani, një ditë para ditëlindjes, ka befasuar me një mesazh, duke paralajmëruar se edhe pse po i shkojnë vjetët, ajo nuk po plaket, por duket gjithnjë e më mirë. “Unë nuk po plakem, edhe pse po shkojnë vjetët, po bëhem më e mirë!”, shkruan Artina e cila me 10 dhjetor mbushi fiks 23 vjet.

Synimet e bukuroshes prishtinase është ta mbrojë titullim e kampionit me ekipin dhe ta fitojnë dhe trofeun e Kupës së Kosovës.