Besart Berisha i dërgoi letër emocionuese FIFA-s

Pas Milot Rashicës, Herolind Shalës dhe Alban Mehës edhe sulmuesi Besart Berisha ka pranuar që të luajë për Përfaqësuesen e Kosovës.

Sipas asaj që njofton Supersport Kosova, Berisha e ka dorëzuar kërkesën e tij në shtëpinë më të madhet futbollit në botë, FIFA.

“Shumica prej jush keni qenë futbollistë profesioniste dhe sigurisht se e dini sa e rëndësishme është për një futbolliste që të luaje dhe ta përfaqësoje vendin e vet”, mësohet të ketë shkruar Berisha.