Bernard Berisha me donacion për një shkollë në Kosovë (FOTO)

Bernard Berisha nuk e harron Kosovën dhe vendin e tij.

Ai ka dërguar disa topa si dhuratë në shkollën e ‘Migjeni’ në Gllogjan.

Topat janë të të gjitha llojeve si basketboll, futboll e volejboll. /olle/

berisha 1 berisha 2