Bashkimi përforcohet me një amerikan

Skuadra prizrenase, Bashkimi ka bërë edhe një përforcim.

Është qendra amerikane, Antonio Jenifer që iu ka bashkuar skuadrës nga Prizreni për pjesën e mbetur të sezonit.

Jenifer luan në pozitën e qendrës dhe është i gjatë 2,2 centimtera.

Portokallinjtë i kanë uruar mirëseardhje dhe suksese transferimit të tyre më të ri. /Telegrafi/