Barazim në Rilski-Sigal Prishtina, ndeshja në vazhdime

Është mbyllur ndeshja ndërmjet Rilskit dhe Sigal Prishtinës.

Takimi i zhvilluar në FIBA Europe Cup ishte i barabartë gjatë gjithë kohës dhe shumë dramatik.

Në fund rezultati ishte i barabartë 86:86 dhe ndeshja shkoi në vazhdime.

Sot në FIBA Europe Cup ka luajtur edhe Peja, që është mundur nga AEK-u 81:64.