Ballisti rrëfehet nga burgu (VIDEO)

Ismail Morina, i njohur si Ballisti, ka rrëfyer për dronin, arrestimin dhe jetën në qelitë e burgut të Vaqarrit. Në një intervistë të dhënë për emisionin “Të pa ekspozuarit” në Ora News, Ismail Morina, i njohur si Ballisti, ka rrëfyer për dronin, arrestimin dhe jetën në qelitë e burgut të Vaqarrit.